Om HobbyVejen

Vi er ikke de bedste til at fortælle om os selv – det foretrækker vi klart, at vores fantastiske følgere og kunder gør, som du bl.a. kan se her under anmeldelser på vores Facebookside @HobbyVejen og på Trustpilot.

Men når du nu alligevel er landet her på siden, så skal du selvfølgelig ikke snydes for et par linjer om os 😉

Lidt om butikken og webshoppen

De første hobbyvarer sneg sig ind i butikken i Vejen tilbage i 1999. Siden er det løbet op i hele 200m² med diverse scrap- og hobbyartikler, samt et bredt udvalg af nyheder hver uge. Vi er også forhandler af Flügger Farver, så du får garanti for farverigt udvalg her på adressen.

1. oktober 2021 lancerede vi vores webshop www.hobbyvejen.dk, hvor du i skrivende stund (marts 2023) finder over 6.300 produkter – og mange flere klar til opret.

I slutningen af 2022 overtog vi desuden Happymade’s omfangsrige webshoplager med alt, hvad et scrap-hjerte kan begære. Det betyder derfor også, at der løbende kommer nye krea-varer både i butikken og på webshoppen lige så hurtigt, som vi kan få dem oprettet og finde plads til dem.

2023 er året, hvor vi kaster os ud i endnu et nyt kapitel – nemlig scrap-messer rundt i Danmark. Vi lægger ud med Scrap i Ejsing og Convention i Middelfart, og så ser vi, hvad resten af året byder på derefter.

Lidt om personerne bag

Vi er selvfølgelig også en række mennesker bag HobbyVejen – alle med hver vores begrænsninger, men tilsammen et stærkt krea-team med forskellige krea-kompetencer.

HobbyVejen består af:

Birgitte (chefen), Mia (MiniChefen), Margit, Aase, Jeannie og Dorte.

Nærmere præsentation følger, når der er trukket nok data ud af de enkelte personer 😉

Indtil da må I nøjes med et fællesbillede af flokken, så I kan genkende os i butikken eller på sociale medier 🙂

Indkøbskurv