Sizzix skæremaskine – 665797 – “Making Tool Scoring Board & Trimmer”

kr. 459,00

Sizzix skæremaskine – “Making Tool Scoring Board & Trimmer”

Skæremaskine og scoreboard kombineret i én inkl. 3 punches.

Universelt målesystem – 12″ x 12″ / 30cm x 30cm.
Fold & Form Tool inkluderet .
Ergonomisk skærehåndtag – let at holde, så du får det perfekte snit hver gang.
Der medfølger 2 knive i æsken, så du kan komme i gang med det samme. Aftagelig og let at skifte klinge.
Løft håndtag for nem papirindføring og rene, lige snit.
Aftageligt hjørne, hul og konvolutpunch inkluderet – kan bruges på eller uden for brættet til at skabe den perfekte konvolut, afrundede hjørner på kort og hulning til dine gavemærker!
Vinkelnav – giver dig mulighed for præcist at placere scoreboardet og låser det på plads for den perfekte score eller snit.
Dybtgående instruktionshæfte(ENGELSK) medfølger – med detaljer og illustrationer af alle nøglefunktionerne og forskellige måder at bruge dem på (beskæring, konvolutfremstilling og scoring). Trin-for-trin instruktioner er også inkluderet for at komme i gang med kort, konvolutter, tags, bannere og æsker!

Konvolutmatricen i æsken viser dig præcis de størrelser kort, du skal trimme og folde for at lave den perfekte konvolut til dit kort.

QR-koder er inkluderet på æsken og i instruktionshæftet for yderligere vejledning og inspiration online. Online æske- og kuvertgeneratoren på Sizzix-webstedet giver dig mulighed for nemt at beregne de mål, du skal bruge for at skabe din egen skræddersyede æske eller konvolut (til den maksimale størrelse af brættet) – den perfekte prikken over i’et til dine skræddersyede kort og gaver!

Brand:Sizzix

Mål:

41,5 x 35 x 5,7 cm.

Vægt 1,500 kg

Brand

Sizzix

Indkøbskurv